Lépj be ásványokkal az új világod kapuján!

Tanuld meg használni az ásványok erejét és alkalmazni az életterületeid emelésére, hogy Önmagad legjobb változataként léphess be az új világod kapuján!

Elérhetővé vált a 4 részes Ásvány tanfolyam teljes anyaga. Mindegyik részhez tartozik egy-egy videós  anyag és 3 záró meditáció.

A meditációkat a videók végén találod!  

A tanfolyam során újra gondolod az életterületeidet, az ásványok segítségével feloldjuk a blokkjaidat, elengedjük, beengedjük és megengedjük az életáramlását magunknak az életterületeinken.

„Isten nem engedett létrejönni egy betegséget sem anélkül, hogy annak gyógyszerét a természetben létre ne hozta volna” – by Maria Treben

Ez a tanfolyam neked szól, ha

A tanfolyam keretén belül…

beszélünk az ásványok keletkezéséről

hogyan használta idáig az emberiség

kristályok használata és tisztítása

átvesszük a 4 fő életterületet
az egészséget, a bőséget, a munkát, a kapcsolatot
és hozzárendeljük a megfelelő ásványokat

megismered és újraírod Önmagadat az ásványok segítségével

feltárjuk azt, ami már nem szolgál Téged és felépítjük az életterületeidet az ásványokkal.

A tanfolyam tartalmát úgy építettem fel és alakítottam ki, hogy könnyen alkalmazható és beépíthető legyen a mindennapjaidba és emellett rövid időn belül eredményt hozzon.

Tanfolyam ára: 18.500 Ft

Ki is vagyok?

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Van egy egyedi képességem, az ásványok megszólítanak és a rezgésükön keresztül kommunikálok velük, így nagyon sok lelki és testi problémát oldottam meg, azáltal hogy megfűztem az embereknek a megfelelő ásványékszerüket. A sok pozitív visszajelzés hatására és a vásárlóim kérésére úgy döntöttem, hogy ezt a tudást átadom neked, hogy az életterületeiden pozitív növekedést tudjál elérni.

Minden emberben így benned is ott rejtőzik az az ősi tudás ami által az ásványok energiáját képes vagy megérezni így javadra fordítani!

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

18500 Ft

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top