12 alkalmas Királyangyalok és Ásványai Meditáció

Szeretettel invitállak a 12 alkalmas Királyangyalok és Ásványai Meditációra!

„Tizenketten teremődtetek,
Tizenketten kell lennetek,
Tizenketten kell maradnotok,
Mert tizenkettő az Örökkévalóság száma!”
/Atlantiszi Jövendölések könyve/

Szüksége van a világnak most azokra a kivételes emberekre, akik próbálkozásukkal, gondolkodásukkal, fejlődésükkel és spiritualitásukkal viszik előre a világot.

Legyél Te is köztük, akarj közéjük tartozni. 

Ahogy a Te energiád a meditáció során emelkedik, úgy emelsz másokat is.

Amilyen energiával bírsz, azzal mágnesezed a többiek energiáját is. Ha Te felébredsz, rajtad keresztül felébred az egész világ.

Nem létezett olyan időszak, amikor az emberek nem hittek volna az Angyalokban. Az Angyalok szolgáló szellemek, közvetítenek Isten és ember között. Sok Angyal van körülöttünk, legtöbb ember számára láthatatlanul és halhatatlanul mind addig, még belső hangunkra és megérzésünkre nem hallgatunk, mert ezeken keresztül halljuk meg az Angyalok üzenetét.

Ha érzed a hívást, hogy a 12 atlantiszi Királyangyallal és ásványaival találkozz egy 12 alkalmas meditáción, akkor sok szeretettel várlak.

Minden egyes Királyangyalhoz tartozik egy ásvány és egy megerősítő mantra. A meditációban az angyali és ásványi energiák összeadódnak és ezek a magas frekvenciájú energiák a testedben, a lelkedben a szellemedben gyógyítást és megértést hoznak. 

A meditációk külön erre a célra létrehozott VIP Facebook csoportbanelérhetők..

A meditációk visszanézhetők lesznek. A program során élő videókat és írott posztokat is kaptok ajándékba tőlem!

Szükség lesz a meditációhoz a 12 Királyangyal ásványaira, amit karkötőként tőlem lehet megrendelni.

Ez teljes mértékben egyedi és erre a meditáció sorozatra készül. Jelenleg csak a meditációra jelentkezőknek elérhető. A karkötő különleges, nehezen beszerezhető ásványokból áll, aminek nagyon magas az angyali frekvenciája. A meditációk során ezeken az ásványokon keresztül lehetünk részesei az atlantiszi Királyangyal beavatásnak. 

Aki részt vesz, ezen az eseményen az ajándékba kap tőlem egy angyalos kulcstartót is a karkötő mellé. Ingyenes a postázás.

A program és a karkötő ára egyben: 27.740

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Már 6 éve fűzök ásvány karkötőket a számmisztika segítségével és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. Sokan visszajönnek, megköszönik és elmesélik, hogyan indult el az az életterületük, ahol probléma, elakadás volt.

Sokan pedig ajándékoznak személyre szabott karkötőt elemzéssel. Ha valaki nem is hisz ebben, annak is nagyon jót fog tenni. Amellett, hogy egy ásvány karkötő öltöztet egy nőt/férfit, széppé teszi, még energiát is ad és az energia folyamatosan forog az aurában, a rendszerekben, a csakrákban és ennek érezhető, látható eredménye lesz.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

  • * 

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top