12 DNS Mesterkristály Meditáció

Fénybe avatás

Csodálatos, 6 alkalmas meditációra invitállak, ami során minden alkalommal 2 DNS szálat aktíválunk. A meditáció zárt Facebook csoportban található. 

Tudtad, hogy a spirituális titkok a DNS szálainkban vannak elrejtve? 

Anno az emberi testben 12 aktív DNS  szál működött, ma már csak kettő, 10 pedig hulladék, amit alvó DNS-nek nevez a tudomány. Amikor az anyagba süllyedtünk elveszítettük a tíz DNS szál működését, ezzel az ember elveszítette a gyógyító és a spirituális  képességét.

A 12 Mesterkristály energiájával újra aktiváljuk a 12 DNS szálat és a 12-es csakránkat, ami elhozza az ébredésünket, ennek segítségével képesek leszünk emlékezni az eredetünkre. 

12 féldrágakő és drágakő ásvánnyal fogunk meditálni.

Miért ezekkel az ásványokkal?

Ajánlom ezt a meditációt olyan embereknek

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Már 6 éve fűzök ásvány karkötőket a számmisztika segítségével és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. Sokan visszajönnek, megköszönik és elmesélik, hogyan indult el az az életterületük, ahol probléma, elakadás volt. 

Sokan pedig ajándékoznak személyre szabott karkötőt elemzéssel. Ha valaki nem is hisz ebben, annak is nagyon jót fog tenni. Amellett, hogy egy ásvány karkötő öltöztet egy nőt/férfit, széppé teszi, még energiát is ad és az energia folyamatosan forog az aurában, a rendszerekben, a csakrákban és ennek érezhető, látható eredménye lesz.

A meditáció ára magába foglalja a 12 DNS ásványkarkötőt is.

Továbbá a 6 részes meditációt. Minden alkalommal 2 DNS szálat aktiválunk. A meditáció zárt Facebook csoportban található.

Ára: 24.500Ft

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

  • * 

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top