4 arkangyal karkötő

11500 Ft

Az angyalok rezgéseinek hordozása ásványkarkötő formájában segíthet neked az energetikai egyensúly fenntartásában, a pozitív gondolkodás erősítésében, a védelmi energiák növelésében, vagy éppen a spirituális kapcsolatok mélyítésében.

Ezért is készítettem el számodra a 4 arkangyal ásványkarkötőt, olyan ásványokból, ami együtt rezeg a négy arkangyallal.

Mihály: lápisz – Rafael: smaragd – Gábriel: citrin – Uriel: csaorit

Mihály arkangyal rezgését a lápisz ásvány hordozza. Mihály olyan, mint Isten, kezében az igazság kardja, védelmezi az aurát, a családot, az otthont. Minden negatív energiát közömbösíteni tud, eloszlatja a félelmet és harcol a negatív energiák ellen. Aurája kék.

A lápisz az őskortól ismert ásvány, amely együtt rezeg az igazsággal, őszinteséggel, örömmel, barátsággal, kommunikációval.

Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyulni vágyók angyala, gyógyítja a lelket, szellemet és növeli a csakrák energia áramlását. Megvédi az úton lévőket. Aurája zöld, a hozzá tartozó ásvány a smaragd.

A smaragd ásvány aktiválja az öngyógyítást, fiatalít, regenerál, és belső egyensúlyt teremt. A feltámadás energiáját hordozza és ezzel az energiával rezgésszámot emel a lélekben és ezáltal a test is egy magasabb frekvenciára emelkedik.

Gábriel arkangyal a hírnökök, a közzététel a kommunikáció angyala. Segít a tanulásban és a tanításban. Aurája sárga, hozzá tartozó ásvány a citrin, ami hordozza a bátorság, az életerő, a siker, a pénz és a lehetőség energiáját.

Uriel arkangyal a spirituális fejlődés angyala, segít a gondolkodás formálásában, segít, hogy megtaláld a megfelelő tanítódat, mesteredet aztán önmagadat. Megbocsátás angyalának is nevezik. A csaorit ásvánnyal rezeg együtt, ami a kimerült testet új energiával tölti fel, elkötelezetté válsz tőle, a tudat mindent szintjéhez kapcsolódik. Ennek az ásványnak nagyon magas a spirituális rezgése, fejleszti a belső látásodat, a szibériai Sámánok fő ásványa. Aurája lila.

Kategória:
Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top