7 alkalmas
Csakra-frekvencia emelő meditáció

Ha érzed a hívást, test, lélek, szellem szinten a benned lévő egység felépítésére és működtetésére, akkor szeretettel várlak a 7 alkalmas Csakra-frekvencia emelő meditációmra.

Amikor a tudatból eltűnik a félelem sötét gondolata és a szeretet tiszta fénye veszi át a hatalmat, akkor képes a lélek a szivárvány fényével színre lépni, s ekkor megtörténik a csoda, amiért itt vagyunk a Földön, hogy a Lélek átöleli a Tudatot s együtt egy egészséges életet, gondolkodást tudnak kialakítani.

Ehhez viszont még szükséges a testnek a csakra-energia áramlását is létrehozni.

Ebben a meditáció sorozatban, amit kínálok Neked, segítségre hívjuk a Föld geometriai tervrajzait, a csodálatos Csakra kristályokat.

A program erre a célra létrehozott VIP csoportban érhető el. 

A meditációk visszanézhetőek 1 hónapig. 

A program során videókat és írott posztokat is kapsz az ásványokról ajándékba tőlem.

Ára 7000Ft + Áfa

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Már 6 éve fűzök ásvány karkötőket a számmisztika segítségével és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. Sokan visszajönnek, megköszönik és elmesélik, hogyan indult el az az életterületük, ahol probléma, elakadás volt.

Sokan pedig ajándékoznak személyre szabott karkötőt elemzéssel. Ha valaki nem is hisz ebben, annak is nagyon jót fog tenni. Amellett, hogy egy ásvány karkötő öltöztet egy nőt/férfit, széppé teszi, még energiát is ad és az energia folyamatosan forog az aurában, a rendszerekben, a csakrákban és ennek érezhető, látható eredménye lesz.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.