Ásványok és Csakrák

2 részes online, önállóan elvégezhető videós anyag
2 meditációval és Csakra Karkötővel

Emeld csakráid frekvenciáját a hozzátartozó magas rezgésű új világ ásványaival.

Eljött az idő Csakrák szintjén egy magasabb frekvenciába emelkedni, hogy Lelki, Testi és Szellemi szinten egyaránt megtapasztaljuk a pozitív változásokat!

Az Ásványok és Csakrák a mini videó eseményemmel szeretnélek Téged támogatni az emelkedés folyamatában.

A Föld jelenleg is emelkedési folyamaton megy keresztül. 

Most jött el az idő ahhoz, hogy az Emberiség használja a magasabb rezgésű Csakra Ásványokat. Végre képesek lettünk befogadni ezt az erőt. 

Saját magam is 20 éve találkoztam szépségükkel és energiájukkal, szó szerint beleszerettem az ásványok világába, mert ez egy csodálatos világ, bármi is történt több millió év alatt a Földön, ők itt voltak, és akik hittek bennük azokat szolgálták és szolgálják magas frekvenciájukkal. 

Ettől a frekvenciától gyógyul a Lélek és gyógyul a Test.

Ebben a 2 videóból és meditációból álló eseményben összefoglalom számodra, hogy függ és kapcsolódik össze az Ásványok és a Csakrák világa, bemutatom magasabb rezgésű ásványokat és az eseménnyel együtt meg is kapod a Csakrák frekvencia emelésére szolgáló ásványkarkötőt, amit meditáció segítségével be is avatunk a videó végén. 

Miért is lesz ez jó Neked?

Az esemény tartalmaz:

  • 1 videós tudásanyagot meditációval
  • 1 különálló beavató meditációt
  • Új Világ Csakra karkötőt. 

Ár: 9500Ft
Az eseményhez örök jogosultságot kapsz, bármikor, bármennyiszer megnézheted és a meditációkat újra és újra végezheted, ami kifejezetten ajánlott, hiszen ezzel az ásványokat magas rezgésen tudod tartani és egyfajta energetikai tisztítást is tudsz vele végezni . 

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Már 6 éve fűzök ásvány karkötőket a számmisztika segítségével és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. Sokan visszajönnek, megköszönik és elmesélik, hogyan indult el az az életterületük, ahol probléma, elakadás volt.

Sokan pedig ajándékoznak személyre szabott karkötőt elemzéssel. Ha valaki nem is hisz ebben, annak is nagyon jót fog tenni. Amellett, hogy egy ásvány karkötő öltöztet egy nőt/férfit, széppé teszi, még energiát is ad és az energia folyamatosan forog az aurában, a rendszerekben, a csakrákban és ennek érezhető, látható eredménye lesz.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

  • * 

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top