Vedd birtokba a saját világod és halld meg Lelked hangját az Ásványok segítségével!

– egyedi csomagajánlatok –

A Föld csodái kezdetek óta képesek a környezet, az emberek, az élővilág energiáját növelni és Lélek szinten elindítani a gyógyulási folyamatokat. Ahogy ami energiánkat emelik, úgy a környezetünkét is, így képesek vagyunk megélni az életünket a legnagyobb harmóniában és frekvencia szinten.

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Van egy egyedi képességem, az ásványok megszólítanak és a rezgésükön keresztül kommunikálok velük, így nagyon sok lelki és testi problémát oldottam meg, azáltal hogy megfűztem az embereknek a megfelelő ásvány ékszerüket. 

Ha különlegességet keresel magadnak vagy egy egyedi ajándékot egy számodra fontos személynek, akkor  kattints a gombra vagy görgess lefele a csomagokhoz.

Összeállítottam 6 különböző csomagot, amik tartalmazzák azokat az ásvány karkötőket, amik nagy segítséget tudnak nyújtani a következő időszakban és bizonyos életterületeken. 

Ha különlegességet keresel magadnak vagy egy egyedi ajándékot egy számodra fontos személynek, akkor nézd meg a kínálatot!

Az ásványok energiák segítenek abban, hogy fejlődjünk és Önmagunkra hangolódva átgondoljuk, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk az életünkben megtapasztalni és ahhoz milyen lépésekre van szükségünk.

Az ásványok segítenek a rezgésünket emelni, a blokkokat feloldani és a vágyakat előhozni. Az ásványokkal való emelkedés hatására könnyebb lesz visszatérni Önmagunkhoz és az új energiákat behozni az életünkbe.

Csomagok

1. Szeretet & Harmónia

Azoknak ajánlom ezt a csomagot, akik szeretnék megtalálni az Igazit, akikben sok a belső feszültség, szeretne a szeretet és a béke útjára lépni.

Az emberiségnek muszáj elindulnia a szeretet felé vezető úton, de legelőször is Önmagunkra kell találni és a belső harmóniánkat megteremteni.

Mindkét karkötő abban tud segíteni, hogy felfedezzük a szerethető énünket és ez fogja meghozni a belső nyugalmat is és ha ezt sugározzuk, akkor pozitív kapcsolatokat és pozitív emberek vonzunk magunkhoz, mert mindenki azokat az embereket vonzza maga köré , amilyen az ő lelki világa.

Az egyik karkötő a Szeresd Magad karkötő, ami 4 féle ásványból áll, a másik pedig a Berill, ami a belső béke, harmónia és a nyugalom energiáját rezegteti, annak aki viseli. A két karkötő egymással szinergiába tud lépni, tehát egymás energiáját erősítik.

ÁRA: 7 874 Ft + áfa

2. Új Világ & DNS csomag

Mint azt már tudjuk, 2020-as év az elengedés és az új világ teremtésének az éve, ezért fűztem meg az Új Világ karkötőt, olyan magas rezgésű spirituális köveket fűztem bele, amik arra szolgálnak, hogy a viselője megérkezzen a saját Új Világába és azt birtokba is vegye.

A másik karkötő a 12 DNS szálnak a karkötője. A 12 DNS szál Atlantiszon működött, viszont ma már csak 2 működik és 10 alvó van, amit az orvostudomány is kimutat. 

A 12 ásvány rezgése újból aktiválja és energetikailag beköti a szálakat a tobozmirigybe.

Miért jó nekünk ez? Mert ettől válunk nagyon szenzitívvé és ezáltal halljuk meg a lelkünk hangját. A kettő roppant jól tud egymással egy új világot teremteni, hisz tudjuk, hogy mindig a láthatatlan világ mozgatja a láthatót.

Ára: 12. 047 Ft + áfa

3. Személyre szabott & a Jövődet meghatározó csomag

Születési adataid alapján a számmisztika segítségével  meghatározom a Te erősségeidet és a hiányaidat és ezeket a hiányos területeket pótlom a megfelelő ásványok energiájával és ez alapján beindulnak ezek az életterületek is. Ehhez adok Emailben elemzést is.

2021-es év arról fog szólni, hogy a testbe visszatalál a lélek és a tudat.

Az ember újból önazonossá válik és egységben tud mozogni. Hogy ki tudj szállni a tömegszellem által diktált világból és hogy teljes mértékben a lelked irányítson, hogy a szabad akaratodat, ami mindenkinek jár, azt tud érvényesíteni.

Ezért fűztem 5 ásványból a 2021 lélekteremtő, lélekerősítő karkötőt, amiben helyett kapott egy csodálatos 6. dimenziós kő is, ami már itt van köztünk, a Larimár. Lelkünket az igazi útra tereli.

Ára: 14.409 Ft + áfa

4. Munka, siker és pénz területe

A munkám során tapasztaltam, hogy nagyon sok embernek vannak ezeken a területeken elakadásai. Sokan kértek tőlem segítséget, hogy ezen területen mely ásványok tudnak segíteni. Megoldásként ajánlom a karkötők egyidejű viselését. 

Egymást erősítve fejtik ki legjobban hatásukat, ami által a blokkok, téves hiedelmek, hozott minták elkezdenek oldódni, átalakulnak és új energetikával beépülnek. 

Így ezen a területen beindul az áramlás és képes leszel a bőséget befogadni. Tettem rá egy strasszos lóhere-szimbólumot is, ami még jobban erősíti az ásványok hatását. Három ásványból fűztem meg ezt a karkötő-szettet: holdkő, citrin, karneol.
Holdkő: az újjászületés köve, még a múlt meg nem hal bennünk, a jövő nem tud teremtődni. Bátorságra, ötletekre sarkall, és jószerencsét hoz a viselőjének.
Citrin: bevonzza a lehetőségeket, pozitív látásmódot és élethelyzetet biztosít. A célok megvalósítására sarkall. A gazdagság köve.
Karneol: megújulás köve. Merészségre és bátorságra ösztönöz. Erősíti a belső indíttatást. Segít, hogy helyesen döntsünk. Karrierünkben a segítségével nagyobb sikereket tudunk elérni.

Ára: 10.630 Ft + áfa

5. Egészség területe

Ezt a területet rengeteg tényező tudja befolyásolni: egészségtelen életmód, egészségtelen táplálkozás, mozgáshiány, gondolkodás, a prevenció hiánya.
Testünk és lelkünk egészsége az energetikai rendszerünkkel kölcsönhatásban van, így kifejezetten fontos ennek a terület rezgésének a növelése, amit ásványok segítségével el tudsz érni. Magas frekvencián a testünk, lelkünk, szellemünk képes az öngyógyításra. 

A következő három ásványt ajánlom egy szettként hordani, mert az ásványok egymás hatását erősítik: jáde, olivin, prehnit.

Jáde: az egészséges emberi szervezet rezgését hordozza. Egyensúlyba hozza a sav-bázikus arányt. Nagyon jól tisztítja, méregteleníti a szervezetet. Vízbe téve, elixírként is fogyasztható.

Olivin: semlegesíti a méreganyagokat a szervezetben. Regenerálja a szöveteket. Magas rezgése emeli a test frekvencia szintjét. Arra inspirál bennünket, hogy vállaljunk felelősséget az egészségünkért.

Prehnit: tudunk vele a gyógyító világokhoz csatlakozni. Gyógyító és védelmező energiával borítja be az aurát. Feltárja és javítja a rendellenességeket. Magas rezgésével semlegesíti az alacsony rezgést; például, a betegséget.

ÁRA: 10.630 Ft + áfa

6. Párkapcsolat területe

Rengeteg ember nem találja meg a jelenlegi világban a párját. Két dolog végett: nem szereti önmagát, nem tudja a szeretet energiát adni és fogadni. 

Mivel minden belőlünk indul ki, így erre a problémára is magunkban kell keresni a megoldást, választ, hogy ezek a gátak megszünjenek és az energia áramolni kezdjen. 

Ásványok segítenek az önvizsgálatban, blokkok oldásában és az energiák beindításában.

 A terület karkötő-szettje: rózsakvarc, rodokrozit, rodonit.

Rózsakvarc: magába szívja a szív fájdalmát, feltárja a párkapcsolati problémákat, segít abban, hogy megtaláld az igazi társad, nyitottabbá, elfogadóbbá tesz. A végtelen szeretet és szerelem köve.

Rodokrozit: 528 herzen rezeg, és be emel ebbe az energiába, ahol megleled a párod. 

Rodonit: stabilitást, erőt ad a kapcsolatoknak. Az eredendő kapcsolatokat mélyen összeköti.

ÁRA: 10.630 Ft + áfa

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top