Egészség területe karkötő csomag

13500 Ft

Ezt a területet rengeteg tényező tudja befolyásolni: egészségtelen életmód, egészségtelen táplálkozás, mozgáshiány, gondolkodás, a prevenció hiánya.
Testünk és lelkünk egészsége az energetikai rendszerünkkel kölcsönhatásban van, így kifejezetten fontos ennek a terület rezgésének a növelése, amit ásványok segítségével el tudsz érni. Magas frekvencián a testünk, lelkünk, szellemünk képes az öngyógyításra.

A következő három ásványt ajánlom egy szettként hordani, mert az ásványok egymás hatását erősítik: jáde, olivin, prehnit.

Jáde: az egészséges emberi szervezet rezgését hordozza. Egyensúlyba hozza a sav-bázikus arányt. Nagyon jól tisztítja, méregteleníti a szervezetet. Vízbe téve, elixírként is fogyasztható.

Olivin: semlegesíti a méreganyagokat a szervezetben. Regenerálja a szöveteket. Magas rezgése emeli a test frekvencia szintjét. Arra inspirál bennünket, hogy vállaljunk felelősséget az egészségünkért.

Prehnit: tudunk vele a gyógyító világokhoz csatlakozni. Gyógyító és védelmező energiával borítja be az aurát. Feltárja és javítja a rendellenességeket. Magas rezgésével semlegesíti az alacsony rezgést; például, a betegséget.

Kategória:
Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top