Lelked ébredése tanfolyam

+ ajándék kártyacsomag

Készen állsz rá?

Találjuk meg az elakadás okát és hozzá a megoldást az Ásványkártyáim segítségével online interaktív tanfolyam keretén belül. 

Az ásványok megmutatják, hogyan tudod a napjaidat szebbé varázsolni és az energiákat áramoltatni. A segítségükkel ráébredünk az intuitív képességeinkre, megtaláljuk az életfeladatainkat. 

Egy olyan világban élünk, ahol egyre megszokottabbá válik, hogy az ember felfedezze spirituális részét, elkezd bízni magában, megérzéseiben, ezáltal felfedezi azt amiben önazonos, amiben szenvedélyes és a szabad akaratának érvényesítésével, a vágyai segítségével felépíti a legmagasabb szintű, legboldogabb, sikeres új életét az Új Világát!

Veled most mi van?

Ha igazán készen állsz, és veled együtt rezonál, akkor invitállak a Lélek ébredése online workshoppomra, ahol az ásványkártyáim az ásványok az angyalok és a meditációk segítségével, a négy fő életterületen felszabadításokat, oldásokat, megoldásokat teremtünk.

Ebben a workshopban oldódnak az életterületeid blokkjai, ezáltal megnő a magadba vetett hited, kialakul egy stabil hit rendszer, önazonossá válsz magaddal és egy magasabb frekvenciára emelkedsz, ahol megleled az új világodat. Ez mellett ráébredsz arra, hogy jelen esetben most milyen ásványra van szükséged.

Ezt a workshopot ajánlom minden olyan embernek, akinek van indíttatása, készen áll a változásra, és az emelkedésre.

A kártyáról

A kártyákat,amik a saját szellemi termékeim, a 4 fő életterületre készítettem. Ez a 4 életterület nem más, mint 

  • a spiritualitás
  • a munka és a pénz
  • a kapcsolatok és a szerelem
  • az egészség területe.

Miért pont ezeket a területeket emeltem ki?

Mert az Ásványboltomba napi szinten rengetegen jönnek be különböző problémákkal ezeken a területeken, amire megoldást keresnek az Ásványok segítségével. 

A workshop keretén belül megtanítom használni a kártyákat, hogyan használd az intuíciódat és hogy milyen útmutatást adnak neked az ásványkártyák. Ezek az útmutatások segítenek megtalálni a blokkokat, a negatív programokat és a kártyán szereplő ásvány viselése energetikai szinten old és emel. Mindegyik kártyán megtalálható egy rövid szöveg, ami segít az elindulásban és abban, hogy mit kell átgondolnod.

A workshop interaktív lesz, lehet kérdezni, hiszen folyamatos oldásban lesz részed a kártyák és az ásványok segítségével, felemelkedünk a megfelelő frekvenciára és a problémára teljesen más szemszögből tekintünk. 

Lelked ébredése online workshop időpontja:
2021. október 3. vasárnap 9:00 – 17.00 óráig

A workshop zoom webinar formában lesz megtartva és a résztvevők erre az alkalomra létrehozott zárt Facebook csoportba is meghívást kapnak, ahol a tanfolyam visszanézhető, ismételhető lesz.Továbbá a csoportban plusz kiegészítő anyagok is felkerülnek. 

Workshop ára: bruttó 49. 550 Ft + ájándék Ásványkártya csomag

Korán kelő áron, 25%-os kedvezménnyel:
augusztus 23. – szeptember 12-ig bruttó 39.550 Ft + ajándék Ásványkártya csomag  

Ki vagyok?
Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.Van egy egyedi képességem, az ásványok megszólítanak és a rezgésükön keresztül kommunikálok velük, így nagyon sok lelki és testi problémát oldottam meg, azáltal hogy megfűztem az embereknek a megfelelő ásvány ékszerüket. 

Összekötő személy vagyok, aki elindítja az embereket a megoldás és a változás felé, mert ez,  fontos állomás, a megrekedt emberek életében, felnyitom, a szemüket szembesítem őket a valódi problémákkal, és kezükbe adom az ásványok segítségével a megoldást.

Mivel érzem az ásványok és az emberekét rezgését, és képes vagyok pillanatok alatt felmérni és leképezni, hogy hol van az életükben elakadás, a probléma és azon hogyan és melyik ásvánnyal lehetsegíteni.
”A kisugárzásod beszél rólad, az energiád bemutatkozik helyetted, még mielőtt megszólalnál”

Fizetési módok

Fizetni bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top