Személyre szabott ásványékszerek

– egyedi ajánlat –

Érezd meg  saját Ásványaid erejét, engedd, hogy átjárjon az energiájuk és felemeljenek Téged. Lépj velük egy magasabb tudatossági szintre, arra a szintre, amin könnyedén áramoltatod az energiáidat minden életterületen. 

Mikor megszülettél, abban a percben összeállt a Te saját ásványképleted, ami megmutatja, hogy életed során mely ásványok vannak Rád pozitív hatással, mely ásványok képesek az életterületeidet egyensúlyba hozni és egységesen emelni.

Mire van szükségem a te ásványképleted hez?

csupán a születési évre, hónapra, napra

…hiszen ezen a számok megmutatják a karakteredet és az életfeladatodat, továbbá azokat a területeket, amik jelenleg hiányosak. Ekkor jön képbe a számmisztika, ami során a mátrixban az adatok alapján kiszámolom és elemzem a te utadat. Ez alapján látom, hogy mik a hiányterületek és erre fűzöm meg a személyre szabott ásványkarkötőt. Ezek a területek lehetnek karrierrel, egészséggel, párkapcsolattal, pénzügyi helyzettel – és még sorolhatnám – kapcsolatban. 

Minden ásványnak van rezgése

…hiszen az ásvány a Föld DNS-e és az összes ősi tudás birtokában van.

Az ásványoknak kristályszerkezete van, amik különböző mértani egységeket alkotnak és ezáltal olyan energiákat tudnak kibocsátani a térbe vagy akár karkötőként viselve, amik keresztül mennek meridiánokon, behatolnak a testbe és ezeken a hiányterületeken áramoltatják az energiát és így kiegyensúlyozzák az energiarendszert a lélekben, a pszichében és a testben, így oldva a blokkokat, ami által elindul az igazi mindent átfogó energiaáramlás a hiányterületeken. 

Szeretettel köszöntelek!

Szegfű Zsuzsa vagyok, természetgyógyász és az SZZSÁsványékszerek megálmodója. 

20 éve foglalkozom az ásványok rejtett világával és gyógyító erejével.

Már 6 éve fűzök ásvány karkötőket a számmisztika segítségével és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. Sokan visszajönnek, megköszönik és elmesélik, hogyan indult el az az életterületük, ahol probléma, elakadás volt.

Sokan pedig ajándékoznak személyre szabott karkötőt elemzéssel. Ha valaki nem is hisz ebben, annak is nagyon jót fog tenni. Amellett, hogy egy ásvány karkötő öltöztet egy nőt/férfit, széppé teszi, még energiát is ad és az energia folyamatosan forog az aurában, a rendszerekben, a csakrákban és ennek érezhető, látható eredménye lesz.

Tehát az elemzés alapján az ásványokkal az életterületek hiányosságát hozom egyensúlyba, amik megindítják a megfelelő energiaáramlást, és ahol az energia elindul, a blokkot feloldja, ott egy pozitív változás megy végbe. 

Te is birtokba veheted a személyre szabott ásvány karkötődet és életedet magasabb szintre emelheted általa.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz.

Számla

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

  • *Születési dátum (év, hónap, nap)

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt a zsuzsa@szzsasvanyekszerek.hu e-mail címre.

Scroll to Top