Személyre szabott karkötő elemzéssel

14605 Ft

Érezd meg  saját Ásványaid erejét, engedd, hogy átjárjon az energiájuk és felemeljenek Téged. Lépj velük egy magasabb tudatossági szintre, arra a szintre, amin könnyedén áramoltatod az energiáidat minden életterületen. Mikor megszülettél, abban a percben összeállt a Te saját ásványképleted, ami megmutatja, hogy életed során mely ásványok vannak Rád pozitív hatással, mely ásványok képesek az életterületeidet egyensúlyba hozni és egységesen emelni.
Mire van szükségem a te ásványképleted hez? Csupán a születési évre, hónapra, napra.

Hiszen ezen a számok megmutatják a karakteredet és az életfeladatodat, továbbá azokat a területeket, amik jelenleg hiányosak. Ekkor jön képbe a számmisztika, ami során a mátrixban az adatok alapján kiszámolom és elemzem a te utadat. Ez alapján látom, hogy mik a hiányterületek és erre fűzöm meg a személyre szabott ásványkarkötőt. Ezek a területek lehetnek karrierrel, egészséggel, párkapcsolattal, pénzügyi helyzettel – és még sorolhatnám – kapcsolatban. 

Minden ásványnak van rezgése
…hiszen az ásvány a Föld DNS-e és az összes ősi tudás birtokában van.Az ásványoknak kristályszerkezete van, amik különböző mértani egységeket alkotnak és ezáltal olyan energiákat tudnak kibocsátani a térbe vagy akár karkötőként viselve, amik keresztül mennek meridiánokon, behatolnak a testbe és ezeken a hiányterületeken áramoltatják az energiát és így kiegyensúlyozzák az energiarendszert a lélekben, a pszichében és a testben, így oldva a blokkokat, ami által elindul az igazi mindent átfogó energiaáramlás a hiányterületeken.

Tehát az elemzés alapján az ásványokkal az életterületek hiányosságát hozom egyensúlyba, amik megindítják a megfelelő energiaáramlást, és ahol az energia elindul, a blokkot feloldja, ott egy pozitív változás megy végbe. Te is birtokba veheted a személyre szabott ásvány karkötődet és életedet magasabb szintre emelheted általa.

  • *Születési dátum (év, hónap, nap)

Kategória:
Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top