Szeretet & Harmónia karkötő csomag

10000 Ft

Azoknak ajánlom ezt a csomagot, akik szeretnék megtalálni az Igazit, akikben sok a belső feszültség, szeretne a szeretet és a béke útjára lépni.

Az emberiségnek muszáj elindulnia a szeretet felé vezető úton, de legelőször is Önmagunkra kell találni és a belső harmóniánkat megteremteni.

Mindkét karkötő abban tud segíteni, hogy felfedezzük a szerethető énünket és ez fogja meghozni a belső nyugalmat is és ha ezt sugározzuk, akkor pozitív kapcsolatokat és pozitív emberek vonzunk magunkhoz, mert mindenki azokat az embereket vonzza maga köré , amilyen az ő lelki világa.

Az egyik karkötő a Szeresd Magad karkötő, ami 4 féle ásványból áll, a másik pedig a Berill, ami a belső béke, harmónia és a nyugalom energiáját rezegteti, annak aki viseli. A két karkötő egymással szinergiába tud lépni, tehát egymás energiáját erősítik.

Kategória:

Vedd birtokba a saját világod és halld meg Lelked hangját az Ásványok segítségével!

A Föld csodái kezdetek óta képesek a környezet, az emberek, az élővilág energiáját növelni és Lélek szinten elindítani a gyógyulási folyamatokat. Ahogy ami energiánkat emelik, úgy a környezetünkét is, így képesek vagyunk megélni az életünket a legnagyobb harmóniában és frekvencia szinten.

Az ásványok energiák segítenek abban, hogy fejlődjünk és Önmagunkra hangolódva átgondoljuk, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk az életünkben megtapasztalni és ahhoz milyen lépésekre van szükségünk.

Az ásványok segítenek a rezgésünket emelni, a blokkokat feloldani és a vágyakat előhozni. Az ásványokkal való emelkedés hatására könnyebb lesz visszatérni Önmagunkhoz és az új energiákat behozni az életünkbe.

Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top