Új Világ & DNS csomag karkötő csomag

15300 Ft

 

Mint azt már tudjuk, a mostani évek az elengedés és az új világ teremtésének az évei, ezért fűztem meg az Új Világ karkötőt, olyan magas rezgésű spirituális köveket fűztem bele, amik arra szolgálnak, hogy a viselője megérkezzen a saját Új Világába és azt birtokba is vegye.

A másik karkötő a 12 DNS szálnak a karkötője. A 12 DNS szál Atlantiszon működött, viszont ma már csak 2 működik és 10 alvó van, amit az orvostudomány is kimutat.

A 12 ásvány rezgése újból aktiválja és energetikailag beköti a szálakat a tobozmirigybe.

Miért jó nekünk ez? Mert ettől válunk nagyon szenzitívvé és ezáltal halljuk meg a lelkünk hangját. A kettő roppant jól tud egymással egy új világot teremteni, hisz tudjuk, hogy mindig a láthatatlan világ mozgatja a láthatót.

Kategória:

Vedd birtokba a saját világod és halld meg Lelked hangját az Ásványok segítségével!

A Föld csodái kezdetek óta képesek a környezet, az emberek, az élővilág energiáját növelni és Lélek szinten elindítani a gyógyulási folyamatokat. Ahogy ami energiánkat emelik, úgy a környezetünkét is, így képesek vagyunk megélni az életünket a legnagyobb harmóniában és frekvencia szinten.

z ásványok energiák segítenek abban, hogy fejlődjünk és Önmagunkra hangolódva átgondoljuk, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk az életünkben megtapasztalni és ahhoz milyen lépésekre van szükségünk.

Az ásványok segítenek a rezgésünket emelni, a blokkokat feloldani és a vágyakat előhozni. Az ásványokkal való emelkedés hatására könnyebb lesz visszatérni Önmagunkhoz és az új energiákat behozni az életünkbe.

Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top