Munka, siker és pénz területe karkötő csomag

13500 Ft

A munkám során tapasztaltam, hogy nagyon sok embernek vannak ezeken a területeken elakadásai. Sokan kértek tőlem segítséget, hogy ezen területen mely ásványok tudnak segíteni. Megoldásként ajánlom a karkötők egyidejű viselését.

Egymást erősítve fejtik ki legjobban hatásukat, ami által a blokkok, téves hiedelmek, hozott minták elkezdenek oldódni, átalakulnak és új energetikával beépülnek.

Így ezen a területen beindul az áramlás és képes leszel a bőséget befogadni. Tettem rá egy strasszos lóhere-szimbólumot is, ami még jobban erősíti az ásványok hatását. Három ásványból fűztem meg ezt a karkötő-szettet: holdkő, citrin, karneol.
Holdkő: az újjászületés köve, még a múlt meg nem hal bennünk, a jövő nem tud teremtődni. Bátorságra, ötletekre sarkall, és jószerencsét hoz a viselőjének.
Citrin: bevonzza a lehetőségeket, pozitív látásmódot és élethelyzetet biztosít. A célok megvalósítására sarkall. A gazdagság köve.
Karneol: megújulás köve. Merészségre és bátorságra ösztönöz. Erősíti a belső indíttatást. Segít, hogy helyesen döntsünk. Karrierünkben a segítségével nagyobb sikereket tudunk elérni.

Kategória:
Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top