Siker, Munka, Pénz karkötő

4800 Ft

A Siker –Munka – pénz ásványkarkötő egy olyan kiegészítő lehet, amelyet azoknak ajánlanék, akik szeretnének hangsúlyt fektetni a siker, pénzügyi jólét és munkahelyi teljesítmény energiájára.      Ennek a karkötőnek általában olyan ásványok alkotják a gyöngyeit, amelyeket hagyományosan a pozitív változások elősegítéséhez és a kitartás erősítéséhez társítanak.

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

Karneol: A siker és kreativitás köve, amely segíthet ösztönözni a célok elérését és növelni az egyéni teljesítményt. A karneolt a tiszta, természetes pillanat kövének is hívják. Azért alakult így, mert segít viselőjének az adott pillanatra koncentrálni. Ezért úgy tartják, a karneol megtanítja önnek, hogyan éljen helyes és teljes életet a jelenben, hogy élvezze minden egyes pillanatát.

Citrin: A pénzügyi jólét köve, amelyet gyakran az anyagi gazdagság és bőség vonzásához társítanak. Egy kreatív ásvány a nap energiáját hordozza. Dinamikus, gyarapodást, gazdagságot hozó ásvány. Sarkal bennünket, hogy merjünk váltani, változtatni, gyarapodni. Fokozza az életörömöt.

Angyal aura kvarc: Opál aura néven is nevezik. Az angyal aura általában tiszta, ragyogó fehér vagy szivárványos színűek. Egyesek úgy gondolják, hogy az angyal aura nemcsak gyógyító energiával rendelkezik, hanem inspirációt, szeretetet és megértést is hoz magával. Az angyalok aurájának tapasztalása vagy vizualizálása a meditáció és az imádság során gyakran előfordul, amikor az egyén nyitott az angyali rezgésekre. Az Angyal aura kvarc egyensúlyba hozza az egész szervezetet, és viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlásunkat, oldja a szervezetben keletkező blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervünkre jótékonyan.

Ezen ásványok kombinációja lehetőséget teremt arra, hogy az egyén fókuszáljon a céljaira, növelje a pozitív energiát, és erősítse azokat az aspektusokat az életében, amelyek a siker, pénzügyi jólét és munkahelyi teljesítmény terén fontosak számára.

Kategória:
Tömeg 0,025 kg
Scroll to Top